• Your shopping cart is empty!

Polizor unghiular Bosch Professional GWS 180-LI, 18 V, 4 Ah, 125 mm, motor fara perii, 2 acumulatori Li-Ion, incarcator, valiza plastic

 • 2145,57RON
 • Economisesti: 34%

 • 1420,00RON

 • Ex Tax: 1193,28RON
 • Brand: Bosch
 • Product Code: 06019H9021
 • Availability: In Stock

Polizor unghiular Bosch Professional GWS 180-LI, 18 V, 4 Ah, 125 mm, motor fara perii, 2 acumulatori Li-Ion, incarcator, valiza plastic

Poate taia materiale diferite precum pexal, polipropilena, lemn, tevi subtiri de aluminiu etc. daca i se monteaza un disc special Bosch Carbide Multi Wheel, lemn, plastic, lemn cu cuie, gips-carton etc.

Geometria noua, moderna a corpului polizorului, subtire in zona de prindere cu mana (doar 156 mm) asigura un control foarte bun al utilizatorului in timpul lucrului, cu un grad mult redus de oboseala la lucrul indelungat.

Este echipat cu sisteme de protectie ale utilizatorului cum ar fi sistemul de protectie la repornire, la suprasolicitare si functii de pornire lina. 

Pot fi folositi la acest polizor toti acumulatorii de 18V din gama Bosch Professional. In cazul echiparii cu un acumulator din seria ProCORE18V, durata de functionare continua a polizorului este mai mare (ex. acumulator ProCORE 18V 8.0Ah).

Este echivalent ca putere cu un polizor cu cablu cu puterea de 700 W, dar are asupra acestuia avantajul libertatii depline de miscare datorita lipsei limitarii aduse de cablu.

Noile filtre de praf cu care este echipat acest polizor asigura protectia acestuia impotriva patrunderii prafului produs in timpul lucrului ceea ce duce la cresterea semnificativa a duratei de viata a polizorului.

Filtrele sunt usor de demontat si montat, se pot sufla cu aer si se pot spala si reutiliza.

De asemenea, este echipat cu un motor fara perii de ultima generatie cu eficienta si productivitate crescute, cu dimensiuni mai reduse, fara degajare de caldura, fara pierdere de putere care contribuie la cresterea duratei de viata a polizorului.

Manerul suplimentar al polizorului ofera un grad mai mare de protectie al utilizatorului datorita diametrului majorat al elementului de protectie a mainii. 

Aparatoarea discului nu necesita nicio unealta suplimentara pentru montare, ajustare pozitie si fixare avand un mecanism cu clic pentru toate aceste operatii. In plus, datorita danturii speciale la suprafata de asezare pe gulerul polizorului, aparatoarea ramane fixa pe pozitie, nu se roteste, in cazul nedorit al ruperii discului.

Controlul bun si manevrarea polizorului sunt asigurate si de suprafata de cauciuc aderant care acopera aproape in totalitate zona de pe carcasa aflata in contact cu mana utilizatorului.

Capul mecanic al angrenajului este mai compact si mai ingust in comparatie cu alte polizoare din aceeasi categorie, ceea ce creste posibilitatea de lucru cu acest polizor in spatii inguste.

Piulita de prindere a discului a acestui polizor este o piulita de siguranta care nu permite desfacerea acesteia in momentul opririi discului din rotatie.

 • Polizor unghiular foarte versatil, perfect adaptabil lucrarilor pe santier precum taieri de armatura, lucrari de lacatuserie, polizari cordoane de sudura etc.
 • Ideal pentru trusa de scule a oricarui instalator. Cu acesta se pot taia tevi si tuburi de instalatii, poduri de cable, slituri in pereti, pardoseala pentru pozarea instalatiiilor electrice
 • De asemenea, este foarte util si de nelipsit din trusa montatorilor de gips-carton, al montatorilor de instalatii de incalzire, ventilatie si aer conditionat
 • Montatorii de pardoseli il pot folosi foarte bine pentru taierea si fasonarea elementelor de placare pe care le monteaza (ex. gresie, granit etc.)
 • Pot fi montate pe aceste polizoare si folosite cu succes o varietate de accesorii de la discuri de taiere si polizare pentru metal, discuri diamantate pentru piatra, placi ceramice, carote speciale pentru placi ceramice dure, carote si freze de fasonare pentru placi ceramice dure, discuri multimaterial precum Carbide Multi Wheel
 • Date tehnice

  Turaţie la mersul în gol 11.000 rot/min

  Arbore de şlefuit M14

  Orificiu, diam. 22,2 mm

  Greutate excl. acumulator 1.6 kg

  Dimensiuni sculă (lăţime) 225 mm

  Dimensiuni sculă (lungime) 348 mm

  Dimensiuni sculă (înălţime) 120 mm

  Capacitate acumulator 4,0 Ah

  Tensiunea acumulatorului 18,0 V

  Dispozitive de lucru

  Diam. disc de degroşare/tăiere 125 mm

  Informaţii privind zgomotele/vibraţiile

  Nivel presiune sonoră 79.5 dB(A)

  Nivel putere sonoră 90.5 dB(A)

 •  


Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good